ODMORI SE 7 DANA
osvoji egzotično putovanje za svoju dragu i njenu mamu

UŽIVAJ DOK JE NEMA
osvoji komplet ELECTROLUX kućanskih aparata powered by ELIPSO

NE BUDI USAMLJEN
osvoji godišnju zalihu sredstava za pranje i čišćenje  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Natjecanje MACHOPAPUČAR ove se godine, 2011., održava u organizaciji 24sata i Soundset radijske mreže.

Natjecanje MACHOPAPUČAR ove se godine, 2011., održava u organizaciji 24sata i Soundset radijske mreže.


P R A V I L N I K


Članak 1.
Autor i vlasnik licence natjecanja muškaraca u kućanskim poslovima „Machopapučar“ je tvrtka Copywriting d.o.o. iz Zagreba, Mesnička 37, OIB 84606365980.

Članak 2.
Natjecanje „Machopapučar“ 2011. godine organiziraju 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 3D, OIB 78093047651 te Cratis retis d.o.o. iz Zagreba, Slavonska avenija 2, OIB 59024316348, u periodu između 04. veljače i 10. travnja 2011., što uključuje period predpromocije (poziv natjecateljima 04. -28.02.2011.) te 4 polufinalna natjecanja subotom od 05.03.2011.- 26.03.2011.i 1 finalno natjecanje 02.04.2011. u shopping centru Avenue mall u Zagrebu. Period postpromocije je od 02.04.2011. do 10.04.2011.

Članak 3.
Pravilnik natjecanja „Machopapučar“ 2011. objavljeni su na službenoj stranici natjecanja www.machopapucar.com .

Članak 4.
Pravo prijave na natjecanje imaju svi punoljetni građani koji u razdoblju od 04.02.2011. do 28.02.2011. ispune prijavnicu na službenoj stranici natjecanja www.machopapucar.com ili web stranici  24sata www.24sata.hr, te oni koji su svoje podatke ostavili na besplatnom broju Soundset Plavog radija 0800 20 11.  

Članak 5.
Na temelju pristiglih prijava organizatori biraju 16 kandidata i 8 rezervih kandidata. Kandidatima koji žive izvan Zagrebačke županije organizator pokriva troškove prijevoza ili organizira iste te im, u slučaju potrebe, osigurava 1 noćenje s doručkom u hotelu u Zagrebu. Izabrani kandidati te rezervni kandidati s organizatorima potpisuju Suglasnost kojim se obavezuju pojaviti na natjecanju u dogovoreno vrijeme. 

Članak 6.
Na natjecanju ne mogu sudjelovati zaposlenici tvrtke autora prjekta i organizatora sa svojom užom obitelji.

Članak 7.
Fond nagrada je: sedmodnevno putovanje u inozemstvo za dvije osobe, zaliha sredstava za čišćenje procijenjena na godinu dana, kućanski aparati te poklon paketi.
Dobitnik kućanski aparata dobit će aparate koji su se koristili na natjecanju te ne može potraživati nove.
Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Članak 8.
Nagrade će biti dodijeljene najuspješnijim natjecateljima, odnosno natjecateljima koji osvoje najviše bodova stručnog žirija kojeg čine predstavnici autora projekta, sponzora i organizatora. 
Bodovanje će se vršiti po završetku svake discipline ocjenama od 1 do 5.

Članak 9.
Natjecanje će se odvijati kroz 4 polufinalna susreta na kojima će svoju snalažljivost i znanje u obavljenju kućanskih poslova odmjeriti po 4 kandidata. Najbolji od njih plasirat će se dalje na finalno natjecanje koje će se održati 02.04.2011. u Avenue Mallu u Zagrebu kada će biti i proglašeni pobjednici.
Točne detalje o zadacima koje trebaju izvršiti natjecatelji će saznati na licu mjesta, odnosno netom prije početka natjecanja.

Članak 10.
Ime pobjednika bit će objavljeno na Facebook fan stranici natjecanja i službenoj web stranici natjecanja www.machopapucar.com te u medijima organizatora.

Članak 11.
Pobjednike će o načinu i roku podizanju njihovih nagrada obavijestiti organizatori najkasnije 8 dana po završetku natjecanja.

Članak 12.
Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze organizatora natjecanja prema natjecateljima.

Članak 13.
Natjecanje Machopapučar može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje organizatori nisu odgovorni, odnosno koje nisu mogli spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu natjecanja biti obavješteni putem službene web stranice natjecanja www.machopapucar.com.

Članak 14.
Svi prijavljeni kandidati kao i odabrani natjecatelji prihvaćaju prava i obaveze iz ovih Pravila te pristaju da se njihovi osobni podaci, fotografije i video zapisi koriste u svrhu promocije natjecanja.

Članak 15.
Organizatori „Machopapučara“ ne snose nikakvu  materijalnu ni moralnu odgovornost u slučaju eventualnih ozlijeda proizašlih iz neznanja ili nevještine natjecatelja.

Članak 16.
U slučaju spora nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

 

 

 

Autor projekta:                                               Organizatori:

 

Copywriting d.o.o.                                         24sata d.o.o.                                Cratis retis d.o.o.                                
Irena Jelić, direktor                                        Ivan Gale                                          Olinka Pavić Perović

©2011. sva autorska prava, prava intelektualnog vlasništva i svih ostalih prava koja iz njih proizlaze pridržana od strane Copywriting d.o.o.o

Machopapučar® verbalni i figurativni znak zaštićeni su žigovi tvrtke Copywriting d.o.o.

PRAVILNIK PDF VERZIJA

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi naše politike zaštite privatnih podataka na internetu, molimo kontaktirajte nas na slijedećoj adresi:

Copywriting d.o.o. – autor i vlasnik licence Machopapučar 
Mesnička 37
10 000 Zagreb, Hrvatska
Tel: +385 1 4851 419
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.